Over ons

Het ‘Huis van het Kind’ is dé plaats voor informatie, ondersteuning en ontmoeting bij het grootbrengen van kinderen en jongeren. Iedereen die zorgt voor kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar kan bij ons terecht: ouders, grootouders, familie, leerkrachten, … . Het Huis van het kind is een samenwerkingsverband tussen verschillende lokale diensten die werken met en voor kinderen, jongeren en gezinnen. Deze partners zitten voorlopig niet samen in één gebouw. Het is een virtueel huis waarbij het aanbod is gebundeld op deze website. Hier vindt u alle diensten en voorzieningen in Hoogstraten aangaande zwangerschap, ontwikkeling, opvoeden, gezondheid, onderwijs, kinderopvang, vrije tijd, gezinsondersteuning, enzovoort.

Met alle partners werken we samen om het aanbod op elkaar af te stemmen, en waar nodig en mogelijk uit te breiden. Zo willen we komen tot een zo ruim mogelijke ondersteuning, wat afgestemd is op de lokale noden en behoeften.

Heeft u een vraag over het grootbrengen van kinderen en jongeren? Klik hierboven in de menubalk op ‘ik heb een vraag’, of stuur een mail naar huisvanhetkind@hoogstraten.be.

logo-transparent