De Speelbabbel

Wil u er eens even tussenuit samen met uw baby of peuter?
Dan staat ‘De Speelbabbel’ voor u klaar. De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, oma, opa of oppas.

De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij de ontwikkeling van hun kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en in contact komen met andere kindjes en volwassenen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Ze kunnen er ook op ontdekking in het gevarieerde aanbod van speelgoed. Dit alles in een veilige omgeving.

Als ouder of oppas kan u er eens even tussenuit met uw kleine spruit. U kan er gezellig met elkaar babbelen terwijl de kleintjes spelen, en tips en ervaringen uitwisselen. Bij vragen over opvoeding of gezinsondersteuning zullen de medewerkers advies geven of doorverwijzen.

Enkele begeleiders met een hart voor jonge kinderen zorgen voor een warme ontvangst en maken u wegwijs. De kindjes krijgen tussendoor een gezond tussendoortje (soep of een stukje fruit) en een beker water. Voor de ouders of begeleiders voorzien we een kop koffie, thee of water.

Praktisch
De Speelbabbel vindt vanaf november 2018 plaats in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum, Jaak Aertslaan 4 te Hoogstraten.
Dit is naast het consultatiebureau van Kind en Gezin, op verdieping -1 tussen de vier witte woonblokken.
Elke vrijdag van 9.00u tot 11.30u.  Vanaf 2019 ook open in de schoolvakanties.

Gesloten op 31 mei 2019, in juli, en op 16 augustus 2019.

De Speelbabbel is gratis toegankelijk. Vooraf inschrijven is niet nodig. U kan er vrij binnen en buiten lopen.

Meer info
03 633 98 95 | opvoedingswinkelhoogstraten@olo.be
03 340 19 59 | samenleving@hoogstraten.be