De Speelbabbel

Omwille van de coronamaatregelen is de werking van de Speelbabbel voorlopig beperkt. Enkel de maandelijkse extra activiteit of vormingsactiviteit wordt voorzien. Tijdens de zomervakantie zijn er geen activiteiten gepland.

Praktisch 

  • De Speelbabbel vindt voorlopig plaats in de bibliotheek, Lindendreef 1b te Hoogstraten.
  • Voorlopig elke eerste vrijdag van de maand van 9.30u tot 11.30u.
  • De Speelbabbel is gratis.

Wil je er eens even tussenuit samen met je baby of peuter?
Dan staat ‘De Speelbabbel’ voor je klaar. De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, oma, opa of oppas.

De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij de ontwikkeling van hun kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en in contact komen met andere kindjes en volwassenen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Ze kunnen er ook op ontdekking in het gevarieerde aanbod van speelgoed. Dit alles in een veilige omgeving.

Als ouder of oppas kan je er eens even tussenuit met je kleine spruit. Enkele begeleiders met een hart voor jonge kinderen zorgen voor een warme ontvangst. Je kan er gezellig met elkaar babbelen terwijl de kleintjes spelen, en tips en ervaringen uitwisselen. Bij vragen over opvoeding of gezinsondersteuning geven we advies, of verwijzen we door.

Programma

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er een extra activiteit georganiseerd bij De Speelbabbel, bv. een workshop babymassage of peuteryoga, een crea-activiteit, …  Voor deze activiteiten wordt meestal wel gevraagd om vooraf in te schrijven.
Wil je informatie ontvangen over deze activiteiten? Bezorg ons je mailadres met de mededeling ‘Nieuws van De Speelbabbel’. Je ontvangt dan één of twee keer per maand nieuwsberichten in je mailbox.

Meer info
03 633 98 95 | opvoedingswinkelhoogstraten@olo.be
03 340 19 59 | samenleving@hoogstraten.be