Vrijwilligers gezocht voor De Speelbabbel

De Speelbabbel
Peuterspeelpunt de Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, oma en/of opa. De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind. Zij kunnen er gezellig met elkaar babbelen, en tips en ervaringen uitwisselen. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en andere mensen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Ze kunnen er ook op ontdekking in het gevarieerde aanbod van speelgoed.

  • Je bent geïnteresseerd in de leefwereld van kleine kinderen en hun ouders?
  • Je hebt respect voor ieders eigenheid, afkomst en achtergrond.
  • Je hebt één of enkele keren per maand tijd op vrijdagvoormiddag?
  • Je bent minimum 18 jaar?
    Dan ben je de persoon die wij zoeken!

Als vrijwilliger zorg je voor het onthaal van de ouders en kindjes, stimuleer je het spel en gesprek. En zorg je voor praktische hulp bij het klaarzetten en de opruim, en het aanbieden van een drankje (koffie, thee of water) aan de bezoekers. 
Wij bieden je: veel dank van de kindjes en (groot)ouders, een vrijwilligersverzekering, enkele keren per jaar overleg, en een uitnodiging voor het jaarlijks vrijwilligersfeest met ontbijt van de stad.

Heb je interesse om mee te werken en ben je kandidaat? Meld je dan aan via de contactpagina of via huisvanhetkind@hoogstraten.be.