Vrijwilligers gezocht voor De Speelbabbel en de Fietsbieb

De Speelbabbel
De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, grootouder of oppas. De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun kind. Zij kunnen er gezellig met elkaar babbelen, en tips en ervaringen uitwisselen. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en leren spelen in groep.

  • Je bent geïnteresseerd in de leefwereld van kleine kinderen en hun ouders?
  • Je hebt respect voor ieders eigenheid, afkomst en achtergrond.
  • Je hebt geregeld tijd op vrijdagvoormiddag?
    Dan ben je de persoon die wij zoeken!

Als vrijwilliger zorg je voor het onthaal van de ouders en kindjes, stimuleer je het spel en gesprek. En zorg je voor praktische hulp bij het klaarzetten en de opruim, en het geven van een drankje en een gezond tussendoortje.

Fietsbieb Hoogstraten
In 2020 opent Fietsbieb Hoogstraten haar deuren. Bij de start van de Fietsbieb staan al meer dan 20 kinderfietsjes blinkend & tiptop in orde klaar. Leden van de Fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. En dat zolang zij lid zijn. Als de kinderen groter worden kunnen zij de geleende fiets inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb.

Vrijwilligers gezocht!
Fietsbieb Hoogstraten is op zoek naar gedreven vrijwilligers. Repareer je graag fietsen en wil je mee zorgen voor een ruim aanbod aan veilige kinderfietsen? Draai je je hand niet om voor een correcte administratie of zegt het je wel iets om de Fietsbieb enkele uren per maand open te houden? Wil je de Fietsbieb mee promoten of heb je creatieve ideeën? Dan ben jij wellicht de geknipte vrijwilliger voor de Fietsbieb. De Fietsbieb is 2 uren per maand open. Het slorpt dus niet te veel van je tijd op.
Geïnteresseerd? Kom op woensdag 20 november 2019 om 19.30 uur naar de infoavond in het administratief centrum van Hoogstraten.

Meer info over deze infoavond.