Studio Sofa – samen #zotinjekot video’s maken 20-23 mei

In de Week van de Opvoeding worden van woensdag 20 mei tot en met zaterdag 23 mei elke dag twee superleuke video’s gemaakt. En daar is jullie hulp voor nodig!
Studio Sofa wil video’s maken met een pak gezinnen samen. Iedereen filmt een stukje en die stukjes voegen ze samen tot een video van twee tot drie minuten.

Elke dag kan je samen met jouw huisgenoten aan twee video’s meewerken. Telkens rond een thema dat de gezinnen letterlijk en figuurlijk verbindt, waarbij het bijvoorbeeld lijkt alsof we een voorwerp doorgeven aan elkaar, of waarbij bijvoorbeeld een krijttekening wordt gemaakt die oneindig doorloopt over de stoep van alle gezinnen.

De thema’s worden telkens om 10.00 uur in de ochtend bekend gemaakt, met daarbij richtlijnen en tips. En dan is het aan jullie om hiermee creatief aan de slag te gaan. Je kan je opnames doorsturen tot 16.00 uur.

Dan gaat Studio Sofa aan de slag met jullie opnames om ‘s avonds de resultaten te posten op hun Facebookpagina. Iedereen is welkom om mee te doen. Het wordt een super leuke en creatieve activiteit om met jouw huisgenoten te doen en we doen ons uiterste best om jullie op het einde van de dag te belonen met een hele leuke video.

Meer info op de facebookpagina van Studio Sofa.