Opvoedingsondersteuning in tijden van corona

We zitten nu veel meer in onze gezinsbubbel. Dit kan een kans zijn om even te onthaasten, voor meer tijd en aandacht met elkaar. Maar bij veel gezinnen is het ook heel erg zoeken naar een nieuw evenwicht tussen het (thuis-)werk, het huiswerk, de opvoeding van de kinderen en natuurlijk ook de relatie. Tegelijkertijd maken we ons zorgen over onze gezondheid en die van onze dierbaren die we niet mogen bezoeken.
Hoe bied je dan structuur? En wat als dat helemaal niet lukt…? Hoe ga ik om met de angsten van mijn kinderen? En wat met die tiener die zijn vrienden/liefje mist?
Het is normaal dat het je als ouder allemaal weleens te veel wordt … Ruzie met je kind, puber, partner kan ervoor zorgen dat je niet meer weet waar te beginnen. Of misschien ben je wel even het overzicht kwijt.

Je kan met al je vragen bij de Opvoedingswinkel terecht. Wij bieden je een luisterend oor, een tweede stem, een ruimere blik. Blijf niet zitten met je vragen maar contacteer ons anoniem, gratis en vrijblijvend. Alle mogelijke vragen zijn welkom.