Activiteiten de Speelbabbel in augustus

Op de Speelbabbel ben je elke vrijdag tussen 9.30u en 12.00u welkom om samen met je kindje(s) van 0 tot 3 jaar te komen spelen en babbelen. Dit in ’t Gastenhuys / Huis van het Kind, Heilig Bloedlaan 252C te Hoogstraten.
Vanaf vrijdag 5 augustus zijn we terug open. In de vakantie mogen broertjes en zusjes tot en met 6 jaar ook mee komen spelen.

NIEUW: voortaan is er elke week een speciale activiteit gepland. Afwisselend gaan we buitenspelen, houden we een crea-activiteit, lezen we verhalen voor met een vertelkast of staat er een leerzame workshop op de agenda. Als je kindje intussen met iets anders wil spelen, dan is dat ook prima.

Programma augustus 2022

5 augustus: spelen in de zandbak
We verzamelen op de Speelbabbel. Rond 10u wandelen we naar het speelpleintje met zandbak voor Sportoase. We zorgen voor spelmaterialen voor de zandbak, en voor zonnecrème. Breng zelf een hoedje of petje mee. Bij regen blijven we binnen.

 

 

12 augustus: crea – versieren met papiersnippers
Zelf papier scheuren, en dan de snippers op een doos of blad plakken. Een leuke en creatieve uitdaging.

 

 

 

19 augustus: stoepkrijt en bellen blazen
Tekenen en kleuren met stoepkrijt, en bellenblaasplezier. We zorgen voor spelmaterialen en voor zonnecrème. Breng zelf een hoedje of petje mee.
Bij regen blijven we binnen.

 

 

 

26 augustus: verhaaltjes vertellen
We vertellen enkele verhaaltjes met een vertelkast en mooie vertelplaten.

 

 

Tot op de Speelbabbel!

Programma de Speelbabbel augustus in PDF.